Cum să distrugi rutina în vacanță?

Te duci în vacanță cu problemele de la serviciu. Se întâmplă cu oricine. Nu ești singurul. Cea mai rapidă metodă de a scăpa de rutină este cea de noi interacțiuni. Trăiește vacanța! Bucură-te de orice!
Dacă nu poți, învață asta!

Cum să distrugi rutina în vacanță?

Rutina, obiceiurile, automatismele vin de la sine, sunt necesare și astea. Dar hai, simte vacanța! Călătorești? Adaugă emoții pozitive tuturor întâmplărilor. Ia-le ca experiențe de viață din care ai ieșit cu multe învățăminte.

Privește, percepe cu mintea locurile în care umbli. Ascultă activ povești noi spuse de oamenii locului. E tare frumos, să trăiești clipa lor, nu te încarcă deloc. Tu te descarci!

Apoi, încearcă, să-ți deschizi mintea spre noi culturi, noi obiceiuri. Umblă în vacanța ta. Călătorește în locul în care ai ajuns. Adaugă informații noi în minte, îți lărgești orizontul. E perfect! Te face mai bogat. Nu doar vizita! Vezi locurile unde pășești.

Antidotul rutinei în vacanță sunt noile interacțiuni. E drept, sunt momente când simți că dorești să-ți trăiești hobby-ul, dar le trăiești altfel, în vacanță, adaugi trăiri noi. Merită! Acestea te încărcă.
Iată, astfel poți să-ți hrănești creierul altfel.

Vacanța e ca un duș rapid, care are farmec. Împinge din minte rutina. E fabulos să-ți deschizi mintea spre culturi noi, obiceiuri noi cu care mintea nu a avut contact înainte.

Fii deschis la nou!