Am lansat la Cluj, campania „S-o dăm pe față!”

Am lansat la Cluj, campania „S-o dăm pe față!”

S-a lansat campania de conștientizare „S-o dăm pe față!” realizată de organizația Tineri pentru Tineri, în parteneriat cu Asociația Culturală Hai în Sat. Campania se desfășoară în perioada 13-31 mai în București și Cluj.

Campania se adresează bărbaților de peste 18 ani și îi încurajează să comunice mai deschis, onest și transparent cu fetele și femeile din viața lor, folosind umorul. Prin glume, relaționarea de zi cu zi cu sexul opus și diferitele subiecte sensibile, chiar tabu, sunt detensionate și mai ușor de abordat.

„S-o dăm pe față!” – o Campanie care încurajează bărbații să schimbe stereotipuri de gen pentru a avea o relaționare (mai) armonioasă cu fetele și femeile din viața lor, în diverse roluri și situații de zi cu zi. Ultimii ani au demonstrat că inițiativele de egalitate de șanse s-au concentrat asupra drepturilor femeilor și mai puțin asupra includerii bărbaților ca parte din soluția la această problemă reală a echității de gen.

Statutul meu la workshopul de azi a fost de formator de opinie, psiholog, dar mai ales femeie. S-a vorbit despre echitatea de gen, comunicarea între femeie și bărbat, dar și armonizarea relațiilor prin umor.

De ce „S-o dăm pe față?!”

Pentru că tot mai des auzim, în zilele noastre, despre relații care ajung în impas, iar menținerea lor în armonie, este adesea un pariu pe care îl pierd ambii parteneri. De cele mai multe ori, din lipsa de comunicare.

Așadar, ne-am început saptămâna în forță și o vom încheia într-un mod plăcut, cu Show-ul de stand-up comedy al Campaniei S-o dăm pe față!

Haideți „S-o dăm pe față!” împreună, vineri, 17 mai, de la ora 21:00, la 4Champions – Cluj-Napoca. Intrarea este liberă!
„S-o dăm pe față!” – un proiect finanțat prin programul În stare de bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. www.instaredebine.ro

S-o dăm pe față