10 obiceiuri ale femeilor cu adevărat fericite

10 obiceiuri ale femeilor cu adevărat fericite

Vrei să fii fericită? Perfect! Tot ce trebuie să faci e să trăiești în armonie cu tine însăți, să fii mulțumită de ceea ce ești și să găsești în fiecare zi puterea de zâmbi. Măcar o dată.
Articol apărut la Andreea Raicu

Cum poți face aceste lucruri? Găsește-ți vocația, îndeplinește-ți visele, învață lucruri noi, citește, visează, călătorește, fă sport! Bucură-te de ceea ce ai în jur și trăiește din toată inima.

Vă invit, așadar, să învățați să fiți fericite în fiecare zi, în fiecare clipă, în fiecare moment și oricând vă doriți acest lucru. Pentru că da – fericirea este o alegere.

Obiceiuri ale femeilor cu adevărat fericite

1. Știu să se bucure de viață
Fă în mod constant lucruri care îți aduc zâmbetul pe buze și te încarcă cu energie pozitivă. De pildă… fructifică-ți pasiunile, călătorește în locuri inedite, fă doar lucruri care îți fac plăcere.

2. Nu se tem de singurătate
A fi într-o relație de cuplu nepotrivită doar din teama de a nu fi singură este cea mai sigură cale spre eșec. Înainte de a fi cu cineva, învață să fii doar tu cu tine. E cea mai sublimă formă de fericire.

3. Își acordă iubire, iertare și înțelegere
Dacă nu te înțelegi și nu te ierți, nici cei din jurul tău nu o vor face. Dacă vrei să fii cu adevărat fericită, chiar dacă îți stabilești obiective, trebuie să fii tolerantă cu tine și să înțelegi că e uman să greșești.
De asemenea, trebuie să îți acorzi timp ție: pentru dezvoltarea ta personală și pentru starea ta de bine.

4. Apreciază rutina
Nu-ți neglija rutina de dimineață, ca să începi ziua într-un mod sublim. Ai grijă să îți bei cafeaua în liniște, să îți aplici machiajul în timp ce asculți muzica preferată, să pulverizezi parfumul preferat… toate acestea sunt doar câteva din obiceiurile care îți vor da puterea să fii cine vrei tu să fii.

5. Sunt deschise
Fii deshisă spre nou!

Acest lucru te va ajuta să nu ratezi oportunități, un job la care visezi sau chiar… bărbatul pe care îl cauți
– așa cum susține chiar psihologul Lenke Iuhos, specialist în relații de cuplu

6. Sunt atente la comportamentul lor
Autocunoașterea este cea care face diferența între femeia de acasă, cea de la job sau cea din societate. Femeia mulțumită de sine e fericită, are un echilibru fără margini. Radiază liniște sau energie plină de feminitate, când și unde trebuie.

7. Fac sport, sunt atente la alimentație
Sportul și alimentația echilibrată ar trebui să fie cap de listă pentru noi, femeile. Fă sport atunci când simți că ceva nu este plăcut la tine, vei arăta astfel respect și preocupare de sine.

8. Lucrează cu sine
Proiectează-ți în fiecare dimineață ziua. Imagineaza-ți cum ai vrea să decurgă ea. Totul pornește de la gândurile tale.
Vrei să gătești ceva gustos? Fă-o cu plăcere! Vrei să te înțelegi bine cu partenerul tău? Fă-ți timp pentru el! Vrei să arăți bine? Ocupă-te de tine, fă o baie lungă și parfumată, răsfață-ți tenul cu o mască hidratantă.

9. Se iubesc pe sine
Nu este un gest egoist să înveți să te iubești mai mult pe tine. Doar așa poți fi în armonie cu propriul suflet.

10. Sunt recunoscătoare
Recunoștința este una dintre forțele Universului. Cu cât vei fi mai recunoscătoare, cu atât mai multe lucruri bune vei atrage în viața ta.