Menținerea echilibrului în viață

Echilibrul este acel Tot în momentul vieţii noastre, indiferent de caracteriticile de vârstă, sex, statut. Acel tot pentru mulți se identifică cu sentimentul de fericire. E bine de ştiut că clipele pe care le trăim ne schimbă viaţa. Azi putem fi foarte bine din toate punctele de vedere, de mâine deja apar acele probleme, care chiar dacă nu au putere, ne dezechilibrează.

Menținerea echilibrului în viață

Te-ai săturat să te tot arunci dintr-o problemă în alta? Stresul și problemele sunt inevitabile, țin de existența noastră. Diferența o face reacția noastră la stres. Găsește-ți echilibrul să ajungi la o versiune mai bună a ta.

E plăcut când întâlnești oameni care şi în boli şi în nesatisfacţie în cuplu şi în neîmplinirea unor dorinţe pot fi fericiţi, ţinându-se echilibraţi şi azi şi mâine.

Optimizarea vieţii e o vitaminizare a unei etape de viaţă. Folosirea resurselor individuale ne susţin la maxim să fim un partener apreciat în cuplu, să fim părinţi eficienţi, să ne îndeplinim rolul pe piaţa muncii, să ne trăim măcar un hobby. Depinde de persoană cât alocă pentru dorinţele sale. Resursele individuale puterea, frumuseţea, sănătatea, bunăvoinţa, capacitatea, cunoştinţele, pot fi destinate creşterii – atingerii nivelului optim de funcţionare, menţinerii – conservarea nivelului de funcţionare, reglarea pierderii acestor valori.

Hai să-ți netezim traseul spre creștere împreună!

Cum se desfășoară?
Vom avea întâlniri one-on-one, în cadrul cărora vom avea discuţii concrete pe situația ta. Vom analiza, cunoaşte problemele cu care te confrunți și vom stabili împreună planul de acţiune pe care să-l urmezi pentru a atinge obiectivele tale.

Cu ce vei rămâne după întâlnirea noastră?
După întâlnirea noastră

  • vei fi sigur de alegeri
  • vei lua decizii fără părere de rău
  • te vei adapta eficient la etape, situaţii noi în viaţa ta
  • vei fi mai relaxat mental
  • vei fi recunoscător pentru ceea ce ai

Cui i se adresează?
Acest program se adresează

  • adolescenţilor și adulţilor care trec prin schimbări atât plăcute cât şi cele mai puţin plăcute
  • persoanelor care doresc o reîmprospătare personală

Care este durata programului?
50 minute, cu întâlniri repetate conform unei planificări comune prealabile

Resursele sunt în tine. Te ajut să le activezi.
Ţine-ţi echilibrul în viaţă!

Contactează-mă pentru detalii